HUREN IN 5 STAPPEN
Welkom
Je hebt je droomwoning gevonden! Nu kun je van start met de inschrijfprocedure. Deze verloopt geheel online. Dit houdt in dat je een digitaal inschrijfformulier invult, waarna je een eigen persoonlijk dossier krijgt. Hierin kun je vervolgens de gevraagde documenten toevoegen en jouw woonwensen invullen. Hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk nu de video instructie.
Stap 1
Online inschrijven
Je hebt de woning van je dromen gevonden en wil je graag inschrijven. Digitaal huren betekent ook: digitaal inschrijven. Je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit. De video instructies nemen je stap voor stap mee door het proces. Dus waar wacht je nog op, aan de slag!
Stap 2
Documenten verzamelen
Afhankelijk van je inkomenssituatie heb je een aantal documenten nodig om jouw inschrijving compleet te maken. Het is handig om alvast deze documenten op je computer te verzamelen.
Stap 3
Persoonlijk dossier
Heb je alle documenten compleet? Vul dan het online inschrijfformulier in. Hierin worden jouw persoonsgegevens gevraagd. Wij gaan hier natuurlijk erg zorgvuldig mee om en verstrekken ze niet aan derden. Wij gebruiken deze gegevens alleen om te bepalen of we een huurwoning aan jou kunnen toewijzen. Na het compleet invullen van het inschrijfformulier maken wij een online dossier voor je aan.
Stap 4
Documenten toevoegen
Log in op jouw eigen persoonlijke dossier. Hier kun je al je gegevens terugvinden. Om je inschrijving compleet te maken, kun je nu de documenten toevoegen die je in stap 2 hebt verzameld.
Stap 5
Woonwensen aanpassen
Je bent er bijna! In het inschrijfformulier heb je je woningvoorkeur ingevuld. Is er iets veranderd in je woonwensen? Dan kun je dit altijd nog aanpassen.